Hesabımı Sil

TRaLIST hesabınızı (web sitesi ve Android uygulaması ortak) buradan silebilirsiniz. Uygulamadaysanız aynı işlem Ayarlar → Hesabımı sil menüsünde de var.

Neler silinir?

Veriler veritabanından hemen silinir; hatalara karşı tutulan günlük yedeklerde en fazla 30 gün kalıp kendiliğinden silinir. İşlem geri alınamaz.

Şifrenizi hatırlamıyorsanız önce giriş sayfasından sıfırlayın ya da temelrasyoanalist@gmail.com adresine kayıtlı e-postanızdan yazın; hesabınız en geç 30 gün içinde silinir.